OmaSeppo

Hyvän isännöitsijän löytäminen voi olla todella vaikeaa. Perinteinen isännöintimalli ei ole etenkään pienille taloyhtiöille aina se kaikista paras ja edullisin ratkaisu, siksi olemme kehittäneet sille modernin ja toimivan vaihtoehdon, OmaSepon. OmaSeppo on sähköinen palvelu, jonka avulla taloyhtiön hallitus voi helposti ja kustannustehokkaasti pitää itse huolen taloyhtiönsä isännöinnistä.

OmaSeppo tarjoaa selkeät ja helppokäyttöiset työkalut taloyhtiön omaisännöintiin ja helpottaa tuntuvasti taloyhtiön hallintaa ja arkea. OmaSeposta löytyvät valmiit selkeät pohjat vuotuisia yhtiökokouksia ja hallituksen kokouksia varten. Lisäksi  OmaSeposta on ladattavissa taloyhtiön kunnossapitotarveselvitykset sekä isännöitsijäntodistukset ilmaiseksi.

OmaSepon ansiosta taloyhtiön johtaminen on mukavaa ja entistä tehokkaampaa. Tehtävälistojen ja niihin asetettavien muistutuksien avulla on helppo pysyä kartalla omista vastuutehtävistä ja niiden aikatauluista. Tehtävälistoista löytyvät myös tulevien kokousten ja talkoiden tarkat aikataulut ja niihin liittyvät lisätiedot. OmaSepon avulla hallitus pitää huolen, että kaikki tarvittava tulee tehtyä ajallaan.