Isännöitsijän tukipalvelu OmaSeppo säästää aikaasi

Isännöinti ei ole helppoa, varsinkaan kun hallinnoitavia kohteita on useita. Tästä syystä kehitimme OmaSeppo -palvelun, joka tarjoaa isännöitsijälle tukipalvelun perinteisen isännöintityön rinnalle, tehostaen ja helpottaen päivittäistä taloyhtiöiden hallinnointia sekä omien tehtävälistojen läpikäyntiä. 

 

Isännöinnin tukipalvelu kokoaa asiakirjat yhteen 

OmaSeppo tarjoaa isännöitsijälle kaikki tarvittavat tukipalvelut ja työkalut entistä tehokkaampaan ja keskitetympään isännöintiin – palvelussa päivittäiset työtehtävät voidaan helposti listata ja ajastaa vuositasolla, jotta yksikään tehtävä ei jää eri taloyhtiöistä toteuttamatta. 

Samalla palvelu kokoaa kaikki isännöinnin tärkeimmät asiakirjat yhteen paikkaan – OmaSeposta löydät taloyhtiökohtaiset tiedot, kuin myös kunnossapitotarveselvitykset sekä isännöitsijäntodistukset keskitetysti samasta paikasta. 

 

Helpot työkalut taloyhtiön hallitustyöhön

OmaSeppo-palvelu tarjoaa työkaluja myös taloyhtiön arjen hallinnointiin, sillä palvelussa voit tallentaa ja muokata kaikkia taloyhtiötä koskevia tietoja, aina asukkaiden ja osakkaiden omista tiedoista lähtien. 

Palvelun kautta pääset myös hyödyntämään taloyhtiöille laadittuja dokumenttipohjia, kuten valmiita pöytäkirjapohjia yhtiökokouksia sekä hallituksen kokouksia varten. Halutessasi myös taloyhtiön kirjanpito ja tilinpäätös onnistuvat helposti OmaSepon kautta.

Kokeile OmaSeppoa nyt maksutta

 

Isännöitsijän tukipalvelu helpottaa arjen työtä 

OmaSeppo sisältää keskitetysti kaikki isännöitsijän tarvitsemat tukipalvelut helppoon isännöintiin ja taloyhtiöiden arjen hallinnointiin: 

Taloyhtiön, kiinteistön ja huoneistojen tietojen muokkaus ja tallennus
Osakkaiden, asukkaiden ja hallituksen tietojen muokkaus ja tallennus
Tehtävälistat ja tehtävienhallinta
Pöytäkirjapohjat ja niiden tallennus
Kunnossapitotarveselvitys lomakepohja
Isännöitsijäntodistukset
Autopaikkojen hallinta

 

Apua isännöintiin edullisesti

Kokeile OmaSeppoa nyt täysin maksutta. Palvelun käyttö on helppoa – rekisteröidyt vain käyttäjäksi, niin me opastamme sinua jatkossa. 

Kokeile OmaSeppoa nyt maksutta 

 

Isännöitsijän tukipalvelu OmaSeppo säästää aikaasi ja auttaa sinua isännöinnin hallinnoinnissa vuoden jokaisena päivänä.