Mikä on OmaSeppo?

Mikä on OmaSeppo?

OmaSeppo.fi on verkkotyökalu, joka on luotu auttamaan ja ohjaamaan pienen taloyhtiön omaisännöitsijää, ja vähentämään isännöintikuluja. Taloyhtiölle luodaan OmaSeppo – tili, jonka avulla omaisännöitsijän on helppo luoda pöytäkirjoja, kirjata ylös tulevat tehtävät, merkata työt tehdyiksi ja paljon muuta. OmaSeppo tarjoaa ammatti-isännöitsijän ja kiinteistösihteerin tukea, mikäli omaisännöitsijä kohtaa pulman jota ei osaa ratkaista. Palvelun kautta voi myös tilata veloituksetta huoneistokohtaisen isännöitsijätodistuksen, ja sen saa tulostaa niin usein kuin haluaa ilman lisämaksuja.

OmaSepon sydän on vuosikello, joka pitää huolen, että kaikki vaaditut toimet tehdään tai vähintään tiedostetaan vuoden aikana. Vuosikelloon on automaattisesti lisätty vaadittuja toimenpiteitä mm. hallituksen –ja yhtiökokoukseen liittyen. Omaisännöitsijä voi myös lisätä uusia tehtäviä kelloon, sekä aktivoida OmaSepon ehdottamia taloyhtiön hoitoon liittyviä tehtäviä. Vuosikello muistuttaa omaisännöitsijää sähköpostitse tulevista tehtävistä, varmistaen ettei mitään jää tekemättä.

 

Jokaiselle asukkaalle voidaan myöntää katseluoikeus taloyhtiön OmaSeppo – tilille. Näin myös asukkaat tietävät mitä taloyhtiössä tapahtuu ja läpinäkyvyys lisääntyy. Pelkällä kirjautumisella asukas näkee vuosikellosta tehdyt työt ja tulevat tehtävät ja tapahtumat. Jos tarve vaatii, toisellekin osakkaalle tai hallituksen jäsenelle voidaan jakaa pääkäyttöoikeus. Silloin hekin voivat käydä kirjaamassa ylös tehtäviä ja merkata niitä tehdyiksi.

OmaSeppo palvelu sisältää valmiit pohjat pöytäkirjoille hallituksen –ja yhtiökokousta varten. Valmis pohja varmistaa, ettei yksikään lakisääteinen kohta jää puuttumaan. Kokouksessa ei tarvitse muuta kuin täyttää pöytäkirja. Tarvittaessa pohjaan voi myös lisätä uusia kohtia. Valmiit pöytäkirjat tallentuvat palveluun.

OmaSepon kautta on helppo tilata myös lisäpalveluita kuten:

  • Kirjanpito (OmaSeppo – palvelusta löytyy selkeät ohjeet kirjanpitomateriaalin järjestämiseen ja toimittamiseen)
  • Toiminnantarkastus (pienen taloyhtiön tilintarkastus)
  • Tilinpäätös
  • Pelastussuunnitelma
  • Vastikeperintä ja huoneiston haltuunotto

 Mikäli haluat lisää tietoja OmaSeppo.fi – palvelusta, otathan yhteyttä osoitteeseen tuki@omaseppo.fi tai soita 044 2405655!