Yritystiedot

OmaSeppo.fi

OmaSeppo Oy:n perustajien taustalta löytyy vahva kokemus isännöintipalvelujen tuottamisesta. OmaSeppo.fi -verkkopalvelu on tarkoitettu pienille 3-10 asunnon taloyhtiöille.  Pienille taloyhtiöille on yhteistä se, että ammattimaisesti tehty isännöinti ei ole kustannuksiltaan taloudellista.

 

Yhä useammin myöskään isännöintiyritykset eivät ole kiinnostuneita tekemään pienelle taloyhtiölle edes tarjousta. Pienissä taloyhtiöissä on yleensä yhtä paljon hoitamista kuin isoissa taloyhtiössä, mutta työmäärää vastaava palkkio nousee helposti taloyhtiön maksukynnyksen yli. Tästä syystä monet pienet taloyhtiöt ovat jo valinneet omasta joukostaan ns. omaisännöitsijän.

 

Me OmaSeppolaiset haluamme palvella kustannustehokkaasti myös pieniä taloyhtiöitä. OmaSeppo.fi -verkkotyökalun ja -palvelun tarkoituksena on tukea ja helpottaa omaisännöitsijän työtä. Työkalun avulla kuka tahansa voi hoitaa pienen taloyhtiön isännöinnin ilman kokemusta asunto-osakeyhtiölain vaatimuksista. Palvelumme auttaa kaikkien velvoitteiden hoidossa muistuttaen niistä sekä tarjoten tarkempia ohjeita. Tarvittaessa omaisännöitsijä saa täyden neuvontapalvelun kiinteistösihteeriltä tai kokeneelta isännöitsijältä.

 

OmaSeppo.fi antaa kaikille taloyhtiön asukkaille katselumahdollisuuden taloyhtiön asioihin, jolloin tiedottaminen ja avoimuus parantavat yhteistä asumista taloyhtiössä.

 

OmaSeppo.fi-palvelun käyttäjänä omaisännöitsijä ei koskaan jää yksin!

 

Sami Viitanen
Myyntijohtaja
OmaSeppo Oy
Puh. 044 240 5655

 

OmaSeppo Oy
Pyhäjärvenkatu 5 A 36
33200 Tampere